De Kwalitatieve Antistoffen Test onderzoekt op de aanwezigheid van antistoffen en dus je al COVID-19 hebt gehad. Het resultaat van de test is een ja of nee. Het voordeel van ja is, dat je blijkbaar al een COVID-19 besmetting hebt gehad.

Daarmee ben je zeer waarschijnlijk voor korte of langere tijd beschermd bent tegen een nieuwe COVID-19 besmetting. Deze conclusie is nog wel onderwerp van discussie. Uiteraard moet je daarom ook dan nog steeds de richtlijnen van het RIVM in acht nemen.

Hoe werkt de test?

  • Hoe wordt de COVID-19 antistoffentest afgenomen? Er wordt bloed afgenomen door middel van een prikje in de arm of in de vinger. De testafname inclusief administratieve verwerking duurt ongeveer 5 minuten per persoon.
  • Is het mogelijk om met een antistoffentest een (Non)COVID-19 Certificaat aan te vragen? Ja, dat is mogelijk. Je krijgt bij al onze testen een (Non)COVID-19 Certificaat. Wij hebben echter ook bijzondere Certificaten. Bijvoorbeeld het Reiscertificaat of het Coronatestbewijs.
  • Wanneer kan ik mijn testresultaat verwachten? Wij streven ernaar om het testresultaat te leveren binnen 1 uur na afname.

Covid sneltest afbeelding

Reserveer hier uw test

Antistoffen
Kwalitatief

  • Heb je COVID gehad, ja of nee?
  • Individuele testafname
  • Resultaat binnen 1 uur

€49,50

RESERVEREN

Contact

Adres

Bijlmerdreef 434C
1102 AC, Amsterdam

Meer weten?

0886 377 277
contact@happycoronacheck.nl

Openingstijden

7 dagen per week geopend
van 09:00 tot 17:00

Bedankt voor uw bericht, het bericht is verzonden
Er ging iets mis met het verzenden van het bericht. Probeer het nogmaals.