De Kwantitatieve Antistoffen Test onderzoekt op antistoffen. Met name op de hoeveelheid aanwezige antistoffen om te zien of je al COVID-19 hebt gehad.

Het grote voordeel van het aantonen van de hoeveelheid aan antistoffen, is dat daarmee wordt aangetoond, dat je voor korte of langere tijd beschermd bent tegen een nieuwe COVID-19 besmetting. De mate en duur is nog wel onderwerp van discussie. Uiteraard moet je daarom ook dan nog steeds de richtlijnen van het RIVM in acht nemen.

Wij denken dat het aantonen van antistoffen op korte termijn zal leiden tot het veilig kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. En zo weer terug te keren naar het nieuwe normaal. Werkgevers, vliegmaatschappijen de horeca en vele andere instellingen en organisaties zullen steeds meer gaan vragen om een dit soort bewijs. Wij van Happy Corona Check willen graag weer terug naar een normale samenleving. Daarom introduceren wij een Antistoffen Testbewijs. Dit noemen wij een Coronatestbewijs.

Hoe werkt de test?

  • Hoe wordt de COVID-19 antistoffentest afgenomen? Er wordt bloed afgenomen door middel van een prikje in de arm of in de vinger. De testafname inclusief administratieve verwerking duurt ongeveer 5 minuten per persoon.
  • Is het mogelijk om met een antistoffentest een (Non)COVID-19 Certificaat aan te vragen? Ja, dat is mogelijk. Je krijgt bij al onze testen een (Non)COVID-19 Certificaat. Wij hebben echter ook bijzondere Certificaten. Bijvoorbeeld het Reiscertificaat of het Coronatestbewijs.
  • Wanneer kan ik mijn testresultaat verwachten? Wij streven ernaar om het testresultaat te leveren tussen 24-36 uur na afname.

Covid sneltest afbeelding

Reserveer hier uw test

Antistoffen
kwantitatief

  • Hoeveel antistoffen heb je?
  • Individuele testafname
  • Resultaat binnen 24-36 uur

€49,50

RESERVEREN

Contact

Adres

Bijlmerdreef 434C
1102 AC, Amsterdam

Meer weten?

0886 377 277
contact@happycoronacheck.nl

Openingstijden

7 dagen per week geopend
van 09:00 tot 17:00

Bedankt voor uw bericht, het bericht is verzonden
Er ging iets mis met het verzenden van het bericht. Probeer het nogmaals.