Privacy statement Happy Check handelsnaam van Oase Services BV, verder te noemen Happy Check

UW (ONLINE) PRIVACY

Deze privacyverklaring is van toepassing op de websites, smartphone apps en andere internetbronnen van Happy Check, waaronder in ieder geval: www.happy(corona)check.nl.

Happy Check stelt faciliteiten beschikbaar die ontwikkeld zijn om gezondheids-, medische en product gerelateerde informatie en diensten aan te bieden, evenals bedrijfs- en financieel nieuws en informatie over vacatures. Daarnaast kunnen bevoegde beroepsbeoefenaars via sommige van onze websites farmaceutische en vaccinatieproducten bestellen, financiële ondersteuning aanvragen, of deelnemen aan klinische studies. Respect voor de privacy van uw persoonlijke gegevens is voor ons erg belangrijk.

Leest u deze persoonsgegevensverklaring aandachtig door. Hebt u vragen over dit beleid of wilt u weten hoe wij gegevens verzamelen, gebruiken en verstrekken, neemt u dan contact met ons op via: contact@happycoronacheck.nl.

– Wat wordt in deze persoonsgegevensverklaring verstaan onder persoonsgegevens?

– Hoe verzamelt Happy Check (online) persoonlijke gegevens?

– Verwerking: grondslagen en gerechtvaardigde belangen

– Waarom worden persoonlijke gegevens door Happy Check verzameld, gebruikt en verstrekt?

– Combineert Happy Check persoonlijke gegevens?

– Welke keuzes heb ik voor de manier waarop Happy Check persoonlijke gegevens over mij verzamelt, gebruikt en verstrekt?

– Wie heeft toegang tot persoonlijke gegevens over mij?

– Wisselt Happy Check persoonlijke gegevens uit met derden?

– Hoe beveiligt Happy Check persoonlijke gegevens?

– Hoe lang bewaard Happy Check uw gegevens?

– Hoe beschermt Happy Check de privacy van kinderen?

– Uw rechten, waaronder het recht om bezwaar te maken

– Wat is Happy Check contactadres voor vragen over het privacy beleid?

– Hoe kan ik zien of Happy Check dit beleid heeft aangepast?

Wat wordt in deze privacy statement verstaan onder persoonsgegevens?

Informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon is een persoonsgegeven. Of bepaalde informatie als een persoonsgegeven moet worden gekwalificeerd hangt er mede vanaf of Happy Check beschikt over wettige middelen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat zij deze inzet om een betrokkene te identificeren.

Hoe verzamelt Happy Check (online) persoonlijke gegevens?

Happy Check verzamelt persoonlijke gegevens (online) via websites, smartphone apps en andere(internet)bronnen. Happy Check biedt ook internetbronnen aan in samenwerking met andere internetproviders, van wie Happy Check ook persoonlijke gegevens ontvangt over de gebruikers van die internetbronnen. Voor deze internetsamenwerking gelden overeenkomsten die eisen dat persoonlijke gegevens op de juiste manier worden beschermd. Bezoekers van onze websites kunnen vele onderdelen van onze websites en (internet)bronnen raadplegen zonder persoonlijke informatie bekend te maken. Er zijn drie methodes waar Happy Check gebruik van maakt om (online) persoonlijke gegevens te verzamelen:

  1. Informatie die u verstrekt: Happy Check verzamelt persoonlijke informatie en andere gegevens die u invult op formulieren of in gegevensvelden op onze websites, smartphone apps of internetbronnen. Dergelijke informatie bevat mogelijk, maar beperkt zich niet tot, contactinformatie (zoals uw naam, postadres, e-mailadres, telefoonnummer, gebruikersnaam en wachtwoord), geboortedatum, beroepsmatige gegevens, ervaring, activiteiten, vaardigheden, voorkeuren, hobby’s en interesses. Ook kunnen wij uw vragen om uw BSN (Burgerservicenummer). Happy Check kan ook gezondheidsinformatie van u verzamelen die u verstrekt via beantwoording van onze vragen en onderzoeken, of via uw gebruik van internet en downloadbare gezondheid gerelateerde tools die wij aanbieden. Op een aantal van onze websites en/of smartphone apps kunnen gebruikers orders plaatsen, zoals voor onze laboratorium diagnostiek. Deze websites en/of smartphone apps kunnen betaalgegevens verzamelen die nodig zijn om die opdrachten te verwerken.

  2. Informatie van openbare bronnen of informatiebronnen van derden
    : Happy Check kan persoonlijke gegevens verzamelen over beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die zich registreren op onze websites uit openbare bronnen of informatiebronnen van derden, om hun beroepsmatige gegevens en identiteit te verifiëren. Als klanten gebruik maken van een digitale betaalmogelijkheid op onze website dan behoudt Happy Check zich de rechten voor om de geldigheid van de betaalinformatie bij financiële of kredietinstellingen te toetsen. In sommige gevallen kunnen we onze bestaande gebruikersdatabanken aanvullen met informatie van derden. Een deel van deze informatie kan persoonlijke informatie zijn, zoals adreswijzigingen.

  3. Informatie verzameld van uw computer of andere elektronische apparatuur:
    Wij verzamelen informatie over uw computer of andere elektronisch apparatuur als u onze websites bezoekt en onze internetbronnen gebruikt. Het kan hierbij gaan om uw Internet Protocol (IP)-adres, domeinnaam, type browser, de datum en tijd van uw verzoek, en informatie die wordt verkregen met trackingtechnologieën, zoals cookies en single-pixel tags. Als u gebruikmaakt van mobiele apparatuur om onze websites en internetbronnen te raadplegen, dan kunnen we ook informatie over uw apparatuur verzamelen, zoals de identiteit en het type van uw apparatuur, evenals gebruikersinformatie over uw apparatuur en uw gebruik van onze mobiele websites en andere mobiele bronnen.

Sommige van onze websites en andere internetbronnen maken gebruik van trackingtechnologieën om extra functionaliteit beschikbaar te kunnen stellen waardoor u deze bronnen effectiever kunt gebruiken. Happy Check gebruikt trackingtechnologieën die u niet persoonlijk identificeren, bijvoorbeeld om nauwkeurige aantallen van bezoekers van verwijzingssites of van advertenties voor onze internetbronnen vast te stellen, of om te onthouden of u zich heeft geïdentificeerd als een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg of als inwoner van een bepaald land. Happy Check kan gebruikmaken van de diensten van andere bedrijven om namens ons e-mailberichten te bezorgen of om reclame voor Happy Check op andere websites te plaatsen. Happy Check heeft geen zeggenschap over de trackingtechnologieën die door deze andere ondernemingen worden gebruikt. Als u het verzamelen van anonieme gegevens via trackingtechnologieën wilt beperken, raadpleeg dan uw keuzes zoals hierna vermeld.

In een aantal gevallen kan Happy Check gebruikmaken van trackingtechnologieën op manieren die u persoonlijk identificeren, maar alleen nadat u persoonlijke gegevens hebt ingevuld op een formulier of in een gegevensveld op onze websites, of als we u hebben geregistreerd als gebruiker van onze internetbronnen door het verstrekken van een gebruikersidentiteit en wachtwoord gebaseerd op informatie die is bevestigd via andere offline interacties met u. Wij kunnen trackingtechnologieën gebruiken om uw persoonlijke voorkeuren en keuzes vast te leggen, zoals persoonlijke informatie die u hebt ingevuld in gegevensvelden op onze websites, antwoorden die u hebt gegeven op vragen van onze onderzoeken, delen van onze websites die u regelmatig bezoekt, of ter bevestiging dat u bepaalde e-mailberichten die wij u hebben gestuurd, hebt gelezen of geopend, zodat we onze berichten nuttiger en interessanter voor u kunnen maken.

U kunt zelf kiezen of u wilt dat Happy Check trackingtechnologieën gebruikt om uw gegevens te onthouden als u onze websites bezoekt, en/of om u extra gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Als u het verzamelen van anonieme gegevens via trackingtechnologieën wilt beperken, raadpleeg dan uw keuzes zoals hierna vermeld.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein databestand dat door webservers naar de harde schijf van uw computer wordt gestuurd, waar uw internetbrowserbestanden worden bewaard. Cookies maken het mogelijk dat websites kleine hoeveelheden informatie op uw computer opslaan, en halen die informatie op een later tijdstip op. Happy Check gebruikt twee soorten cookies: session cookies, dat zijn tijdelijke cookies die van het geheugen van uw computer worden verwijderd als u uw internetbrowser sluit of uw computer uitschakelt, en persistent cookies, die op de harde schijf van uw computer blijven staan totdat ze verstrijken, tenzij u ze eerder verwijdert.

Wat zijn single-pixel tags?

Single-pixel tags, ook wel web-beacons of webtags genoemd, zijn graphics met een vergelijkbare werking als cookies. Single-pixel tags zijn zo klein dat ze onzichtbaar zijn. Ze worden gebruikt om informatie in weblogs te verzamelen waardoor u niet persoonlijk wordt geïdentificeerd, zoals internetpagina’s die zijn bekeken, de website waar u vandaan kwam, en de advertentie die u hebt aangeklikt om onze websites te bezoeken. Ze worden ook gebruikt om vast te stellen of bepaalde promotionele of andere commerciële e-mailberichten die we hebben gestuurd, zijn geopend. Ik dacht dat we hebben gezegd dat we dit  niet gaan doen.

Verwerking: grondslagen en gerechtvaardigde belangen

De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op basis van de volgende grondslagen uit artikel 6 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming:

  • toestemming;
  • uitvoering van een overeenkomst met u;
  • wettelijke verplichting;
  • gerechtvaardigd belang van Happy Check of een derde.

Gerechtvaardigde belangen zijn onder andere: marketing, reclame, beveiliging, IT-beheer, (markt)onderzoek naar en analyse van eigen producten of diensten, bedrijfshuishouding, juridische zaken en intern beheer.

Waarom worden persoonlijke gegevens door Happy Check verzameld, gebruikt en verstrekt?

  1. Algemeen: Happy Check verzamelt naar behoefte (online) persoonlijke gegevens om mensen in staat te stellen zich te registreren voor bepaalde internetbronnen en berichtgeving door Happy Check, en deze speciaal op hen af te stemmen en te personaliseren. Happy Check gebruikt persoonlijke gegevens die (online) zijn verzameld om producten, diensten en mogelijkheden beschikbaar te stellen waar mensen om hebben gevraagd; bijvoorbeeld, educatieve literatuur en gerelateerde informatie over Happy Check farmaceutische activiteiten, e-mailprogramma’s, tools, quizzen, vragenlijsten en onderzoeken. Happy Check analyseert de (online) verzamelde persoonlijke informatie voor het identificeren en aanbieden van aanvullende diensten en aanbiedingen waarvan wij denken dat u die interessant zou kunnen vinden. Happy Check evalueert het gebruik van sommige internetbronnen en berichtgeving alleen met niet-identificeerbare of geaggregeerde informatie. Happy Check kan ook persoonlijke gegevens gebruiken om zijn internetbronnen te controleren op geautoriseerde toegang en veiligheid.

  2. Sociale media
    : sociale mediabronnen zijn interactieve tools waardoor u informatie met anderen kunt delen. Voorbeelden van sociale media zijn sociale netwerken, internetfora, bulletinborden, blogs, wiki’s en verwijzingsfuncties om content van een website en tools met een vriend of collega te delen. Happy Check kan persoonlijke gegevens over u verzamelen, waardoor wij u in de gelegenheid kunnen stellen (online) sociale media te gebruiken die wij van tijd tot tijd aanbieden. Happy Check kan u ook de mogelijkheid bieden deze sociale media te gebruiken om persoonlijke informatie te versturen of met anderen te delen. Het is belangrijk dat u goed overweegt welke persoonlijke informatie u via sociale media met anderen wilt delen. Op onze websites en andere (online) sociale mediabronnen geven wij aanvullende informatie over en keuzemogelijkheden voor de manier waarop persoonlijke gegevens worden verzameld, gebruikt en verstrekt.

  3. Mobiel computer gebruik:
    Een aantal Happy Check websites, smartphone apps en internetbronnen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op mobiele apparatuur. Bij bepaalde smartphone apps en/of bepaalde mobiele versies van Happy Check websites kan het vereist zijn dat u inlogt met uw gebruikersgegevens. Informatie over uw gebruik van de smartphone app en/of mobiele versie van de website wordt gerelateerd aan uw gebruikersgegevens. Op sommige van onze websites, smartphone apps en internetbronnen kunt u een applicatie, widget of andere tool downloaden die u kunt gebruiken op uw mobiele apparatuur of op een andere computer. Sommige van deze tools kunnen informatie op uw mobiele apparatuur of ander gebruikt apparaat opslaan. Deze tools kunnen persoonlijke gegevens naar Happy Check doorsturen waardoor u toegang krijgt tot uw gebruikersgegevens en Happy Check het gebruik van deze tools kan bijhouden. Sommige van deze tools bieden u de mogelijkheid om rapporten en andere informatie vanaf het apparaat per e-mail te versturen. Happy Check kan persoonlijke of niet-identificeerbare aan Happy Check doorgegeven informatie gebruiken om deze tools te verbeteren, om nieuwe tools te ontwikkelen, voor kwaliteitsverbetering en voor overige doeleinden zoals omschreven in deze verklaring of in andere kennisgevingen van Happy Check.

Combineert Happy Check persoonlijke gegevens?

In overeenstemming met de doelstellingen en normen zoals opgesteld in dit beleid en overige toepasselijke persoonsgegevensverklaringen die zijn uitgegeven, combineert en gebruikt Happy Check in sommige gevallen persoonlijke gegevens die mensen via verschillende diensten en kanalen, zoals de telefoon, onderzoeken, websites, smartphone apps en andere internetbronnen en communicatiemiddelen aan Happy Check verstrekken, met het doel om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.

Welke keuzes heb ik voor de manier waarop Happy Check persoonlijke gegevens over mij verzamelt, gebruikt en verstrekt?

U hebt de volgende vier mogelijkheden:

  1. Geen verzameling van persoonlijke gegevens: U kunt ervoor kiezen geen enkele persoonlijke informatie (online) te verstrekken door geen persoonlijke gegevens in te vullen op een formulier of in een gegevensveld op onze websites, en door geen gebruik te maken van gepersonaliseerde diensten die onze (internet)bronnen aanbieden. Een aantal van onze internetbronnen zijn echter alleen beschikbaar als mensen persoonlijke informatie verstrekken of als ze gepersonaliseerde diensten gebruiken.
  2. Beperkingen en keuzes bij gebruik en verstrekking voor andere doelen: Op sommige Happy Check (internet)bronnen wordt uw toestemming gevraagd om persoonlijke gegevens van u te mogen gebruiken en verstrekken om u op onze contactlijsten te kunnen plaatsen, om u de mogelijkheid te bieden u te registreren in een adresboek of een sociale mediabron, en om extra diensten en aanbiedingen te identificeren en aan te bieden waarvan we menen dat die bij uw interesse kunnen aansluiten. U kunt het gebruik van persoonlijke gegevens over u beperken door het al dan niet aanvinken van keuzemogelijkheden die u heeft op het moment dat u die informatie verstrekt of die wij u later aanbieden. Daarnaast kunt u uw voorkeuren veranderen met betrekking tot berichtgeving (zoals het uitschrijven voor nieuwsberichten die u eerder had gevraagd) door contact met ons op te nemen via: contact@happycoronacheck.nl.

  3. Beperkingen en opties voor tracking
    : de Happy Check internetbronnen die gebruikmaken van trackingtechnologieën, zoals cookies, om uw persoonlijke voorkeuren en keuzes te onthouden, bieden u de mogelijkheid om te kiezen of u wilt dat Happy Check dergelijke technologieën gebruikt om uw gegevens te onthouden, of om u extra diensten aan te bieden, door al dan niet opties aan te klikken bij de registratie, of als u persoonlijke gegevens invult op formulieren of in gegevensvelden. Onze internetbronnen beperken niet-identificeerbaar gebruik van trackingtechnologieën voor individuele gebruikers niet. Individuele gebruikers kunnen het gebruik van bepaalde trackingtechnologieën, zoals cookies, via de meeste internetbrowsers instellen. Sommige internetbrowsers bieden u de mogelijkheid om gebruik van cookies voor individuele websites te beperken of uit te schakelen. Bij andere browsers kunt u de instellingen voor cookies selecteren voor alle websites die u bezoekt. Als u ongerust bent over het gebruik van cookietechnologie, leest u dan de paragraaf “Informatie verzameld van uw computer of andere elektronische apparatuur” hierboven om inzicht te krijgen in de manieren waarop Happy Check gebruikmaakt van trackingtechnologieën. Als u het gebruik van cookies beperkt of uitschakelt, bestaat de kans dat bepaalde functies van onze websites niet optimaal werken, met inbegrip van toegang tot sommige registratie gebaseerde websites.

  4. Berichtgeving via e-mail:
    U kunt ervoor kiezen om e-mail en andere nieuwsberichten van Happy Check te ontvangen door u in te schrijven voor of te abonneren op deze berichtgeving op onze websites en andere internetbronnen. Als u geen e-mailnieuwsberichten wilt ontvangen, dan kunt u zich hiervoor afmelden door – indien beschikbaar – de website of de andere internetbronnen te bezoeken waar u zich hebt ingeschreven en uw e-mailcommunicatie-instellingen aan te passen, of u kunt de instructies voor uitschrijving of afmelding volgen die zijn opgenomen in de e-mailberichten die u van ons ontvangt. Als u niet wilt dat Happy Check kan nagaan of u bepaalde e-mailberichten die wij u hebben gestuurd, hebt gelezen of geopend, dan kunt u zich afmelden voor tracking van e-mailberichtgeving door u af te melden voor al die e-mailberichten op een van de hiervoor omschreven manieren. In bepaalde gevallen is het niet mogelijk de e-mailtracking uit te schakelen en zult u de berichtgeving blijven ontvangen.

Wie heeft toegang tot persoonlijke gegevens over mij?

Uw persoonlijke gegevens zijn toegankelijk voor Happy Check, met inbegrip van zijn dochterondernemingen, divisies en groepen wereldwijd, en voor mensen en organisaties die persoonlijke gegevens alleen voor of op last van Happy Check gebruiken. Gebruik en openbaarmaking van persoonlijke gegevens door externe personen en organisaties die namens Happy Check handelen vallen onder overeenkomsten waarin wordt vereist dat persoonlijke gegevens op een passende manier worden beschermd. Persoonlijke gegevens over u worden alleen gebruikt en vrijgegeven door Happy Check en mensen en organisaties die namens deze handelen op een manier die in overeenstemming is met dit beleid, andere toepasselijke persoonsgegevensverklaringen, en zoals uitdrukkelijk toegestaan of vereist door toepasselijke wetten, regels en bepalingen.

Wisselt Happy Check persoonlijke gegevens uit met derden?

In het algemeen verkoopt of verstrekt Happy Check geen persoonlijke gegevens over u behoudens zoals omschreven in dit beleid en andere toepasselijke persoonsgegevensverklaringen. Er kunnen zich echter omstandigheden voordoen waarin Happy Check uit zakelijke overwegingen kan besluiten zijn zakelijke activiteiten via verkoop, samenvoeging of acquisitie te reorganiseren of af te stoten. In dergelijke omstandigheden kunnen persoonlijke gegevens worden uitgewisseld met feitelijke of toekomstige kopers. Happy Check zal zorgen voor schriftelijke garanties dat persoonlijke gegevens in deze omstandigheden op gepaste wijze worden beschermd. Happy Check behoudt zich het recht voor persoonlijke informatie over u te verstrekken, met inbegrip van uw e-mailadres, aan de overheid, aan partijen in relevante juridische processen die door de rechtbank zijn geautoriseerd, en anderszins voor zover vereist of uitdrukkelijk toegestaan door de toepasselijke wetgeving. Behoudens zoals bepaald in dit beleid, wordt persoonlijke informatie over u niet op een andere manier zonder uw toestemming gedeeld.Nee!

Hoe beveiligt Happy Check persoonlijke gegevens?

Happy Check neemt redelijke maatregelen om persoonlijke informatie te beschermen als die vanaf uw computer naar onze internetbronnen en servers wordt gestuurd, evenals om persoonlijke informatie die in zijn bezit is te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, bekendmaking, verandering of vernietiging. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om uw wachtwoorden en gerelateerde toegangscodes voor onze internetbronnen veilig te bewaren.

Hoe lang bewaart Happy Check uw gegevens?

Wij bewaren persoonsgegevens overeenkomstig ons interne bewaartermijnenbeleid en/of zo lang als (i) u klant bent bij Happy Check of interesse blijft tonen in de diensten van Happy Check (ii) wij wettelijk verplicht zijn gegevens te bewaren, of (iii) wij op goede gronden menen gegevens te mogen bewaren, voor zover noodzakelijk.

 

Hoe beschermt Happy Check de privacy van kinderen?

In het algemeen zijn de websites en smartphone apps van Happy Check niet gericht op kinderen, en het merendeel van de internetdiensten en smartphone apps die wij aanbieden is ontwikkeld voor personen van 18 jaar of ouder.

Dit onderdeel van ons beleid geldt alleen voor Happy Check websites met optionele functies voor kinderen. Dit onderdeel is niet van toepassing op onze andere websites, smartphone apps en internetbronnen.

Alleen voor kinderen

In sommige gevallen bevatten Happy Check websites opties voor kinderen jonger dan 13 jaar. Bij de meeste van deze optionele diensten wordt geen persoonlijke informatie verzameld. In de gevallen waarin deze optionele diensten wel persoonlijke informatie over kinderen verzamelen, vereisen wij toestemming van de ouders dat kinderen aan deze optionele diensten deelnemen. In het verzoek om ouderlijke toestemming wordt uitgelegd hoe we persoonlijke gegevens over kinderen verzamelen, gebruiken en verstrekken. Daarbij wordt de ouders de mogelijkheid geboden om verzameling, gebruik en verstrekking van informatie over kinderen te voorkomen.

Happy Check verzamelt uitsluitend noodzakelijke informatie van kinderen, en gebruikt persoonlijke gegevens van kinderen alleen om aangevraagde diensten te verlenen. Tenzij vooraf ouderlijke toestemming is verleend, gebruiken of verstrekken wij geen persoonlijke informatie over een kind aan derden die niet namens Happy Check handelen. Indien een ouder op enig moment zijn of haar toestemming aan ons intrekt om persoonlijke gegevens die zijn verzameld van zijn of haar kind te gebruiken of verstrekken, dan zullen wij redelijke maatregelen nemen om die informatie uit ons gegevensbestand te verwijderen.

Wij vragen kinderen jonger dan 13 jaar niet meer persoonlijke gegevens bekend te maken dan noodzakelijk is om deel te nemen aan een internetdienst. Indien een kind waarvan wij weten dat het jonger is dan 13 jaar ons informatie stuurt, dan zullen we die informatie alleen gebruiken om direct met dat kind in contact te treden om hem of haar te informeren dat we toestemming van de ouders nodig hebben voordat we informatie over hem of haar mogen ontvangen.

Uw rechten, waaronder het recht om bezwaar te maken

U heeft het recht om te weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd en aan wie wij uw persoonsgegevens hebben verstrekt. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via de klantenservice. Happy Check zal zich inspannen om te reageren binnen de wettelijke termijn. Buitensporige verzoeken kunnen wij buiten behandeling laten.

Naast het recht op inzage heb je met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens de volgende wettelijke rechten:

  • het recht om uw toestemming in te trekken, voor zover onze verwerking van uw persoonsgegevens daarop is gebaseerd;
  • het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens;
  • het recht om uw persoonsgegevens te (laten) rectificeren/corrigeren;
  • het recht op verwijdering van uw persoonsgegevens;
  • het recht op beperking van betreffende verwerking(en);
  • het recht op dataportabiliteit;
  • het absolute recht om bezwaar te maken tegen direct marketing;
  • het recht om bezwaar te maken tegen verwerkingen die plaatsvinden vanwege de gerechtvaardigde belangen van Happy Check of een derde (afhankelijk van jouw persoonlijke omstandigheden).

Je kunt jouw rechten slechts uitoefenen voor zover de wet je deze rechten toekent. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage of ander verzoek door jou zelf is gedaan, kunnen wij u vragen om een kopie van uw identiteitsbewijs bij dit verzoek mee te sturen. Hierbij vragen wij u ook om op deze kopie de pasfoto, MRZ (machine readable zone; de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer, Burgerservicenummer (BSN) en handtekening onherkenbaar te maken.

Wat is Happy Check contactadres voor vragen over het privacy beleid?

Als u vragen hebt over deze verklaring of over het beleid van Happy Check voor het verzamelen, gebruiken en verstrekken van informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via: contact@happycoronacheck.nl. Als u contact met ons opneemt, vermeldt u dan de naam van de website, smartphone app of andere internetbron die u hebt gebruikt of waaraan u persoonlijke gegevens hebt verstrekt, evenals de aard van de informatie die u hebt opgegeven. Wij zullen al het redelijke doen om binnen 10-20 werkdagen te reageren op verzoeken, vragen of zorgen die u mogelijk hebt over persoonlijke informatie over u die (online) is verzameld, of ons gebruik van persoonlijke gegevens over u.

Hoe kan ik zien of Happy Check dit beleid heeft aangepast?

Happy Check kan dit beleid regelmatig aanpassen. Happy Check behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken delen van deze persoonsgegevensverklaring te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen. Als wij besluiten dit beleid te wijzigen, zullen we de wijzigingen op deze website publiceren, zodat u steeds weet welke informatie wij verzamelen, hoe we die informatie gebruiken, en of we de gegevens aan een derde bekendmaken.

Dit beleid is voor het laatst bijgewerkt op 15 februari 2021.

Happy Check is een initiatief van Oase Services BV.